Vetericyn All Animal Wond & Huidverzorging (Wound & Skin)

€12,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Binnen 1-2 dagen bij u in huis!

Eenvoudig te gebruiken plaatselijke spray voor het schoonmaken van kleine wonden en meer. De niet giftige oplossing in Vetericyn Wond- en Huidverzorging is vrij van steroïden en antibiotica, hoeft niet nagespoeld te worden en is gebaseerd op Microcyn Technologie. Een oxychlorine complex vergelijkbaar met hetgeen het immuunsysteem van het dier zelf produceert, waardoor Vetericyn het gezonde weefsel niet aantast. PH-neutraal, prikt niet tijdens het aanbrengen.

Bekijk ook deze video!

Toepassingen: Voor het schoonmaken van kleine wonden, sneeën, ontvellingen, irritaties en schrammen. Maar ook bij huiduitslag, huidzweren, hot spots, postoperatieve gebieden, beschadigde tepels, ontstekingen en het schoonmaken van de navel. Dit product draagt bij aan het natuurlijke herstel van de huid en helpt schimmelvorming tegen te gaan. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen.

Hoe werkt Vetericyn?
Vetericyn kan gezien worden als een super-zoutoplossing met een ontsmettende werking. Het product maakt de beschadigde huid schoon zonder het gezonde weefsel aan te tasten. De bloedvaten gaan openstaan, waardoor er meer bloed, zuurstof en voedingsstoffen bij het aangedane gebied kunnen komen.

Dit versnelt het natuurlijke herstel van de huid met 60 tot 80%. Vetericyn belemmert bovendien de aanmaak van histamine, een stof die ontstekingen en jeuk veroorzaakt.


Gebruiksaanwijzing: Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied. Afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn royaal aan. Als verbandgaas vereist is, breng Vetericyn dan royaal op het verband aan. Tot drie keer per dag herhalen. Breng Vetericyn aan tijdens iedere verschoning als gebruik van verbandgaas noodzakelijk is. Naspoelen is niet nodig.

Waarschuwingen: 
- Alleen voor uitwendig gebruik.
- Onderbreek het gebruik wanneer er irritatie optreedt en neem contact op met uw dierenarts.
- Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen.
- Buiten het bereik van kinderen bewaren.
- Veilig in het geval van oplikken door het dier.
- Niet overschenken in kleinere verpakkingen.
- Niet geschikt om te injecteren.
- Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes.

Ingrediënten: Geëlektrolyseerd water (H2O)(99.97%), Natriumchloride (NaCI), Natriumhypochloriet (NaOCI), & Waterstofhypochloriet (HOCI)

Wegwerpen: Geen speciale wegwerpvereisten. Vetericyn is niet schadelijk voor het milieu en is 100% biologisch afbreekbaar.

Vetericyn - Als dierenliefhebber altijd bij hand.
Aanbevolen door dierenartsen | Internationaal dierproduct van het jaar!

Zie de aanbeveling van Cesar Milan in deze video.
Zie de aanbeveling van Clinton Anderson in deze video.

Kimberly 14-02-2016 16:02

Ik heb de vetericyn besteld & daarbij ook shampoo goudron. Wat een uitvinding! Mijn lieve meisje had continue jeuk aan haar pootjes waardoor ze ging likken en haar pootjes ontstoken en bruin waren geworden. Ik heb al van alles geprobeerd tot dit me werd aanbevolen. Haar pootjes zijn weer wit, geen jeuk meer ! Geweldig product !

Sya 16-11-2015 11:32

Super blij met de vetericyn wound &skin!
Handig spuitflesje, makkelijk aan te brengen op de wondjes of irritatie plekjes en ze zijn daarna vrijwel jeuk vrij!!

Ivonne 20-08-2015 21:13

De spray is makkelijk aan te brengen en wondjes genezen snel!

A. Postma 10-07-2015 00:45

Ons lief konijntje Brandy was ten prooi gevallen aan de altijd speelse kat Tommy :( hij had vele verwondingen, vooral aan zijn linker pootje. Dankzei Vetericyn\'s Wond- en Huidverzorging verliep zijn herstel boven verwachting! Bedankt voor jullie product!

Daniëlle 10-07-2015 00:44

Wat hebben wij al veel middeltjes geprobeerd zeg tegen de jeuk van het paard. Sinds kort gebruiken we Vetericyn. We merken dat het paard minder schuurt dus blijven we het nog een tijdje gebruiken, veelbelovend product!

Marthe 10-07-2015 00:43

Ik heb de spray voornamelijk gebruikt voor het zomer eczeem bij mijn shetlander. Ik merk dat de (open) wonden sneller en mooier genezen. Daarbij werd haar huid voorheen vrij hard maar door Vetericyn blijft de huid zacht. Helaas blijft ze wel schuren en komen de wonden steeds opnieuw waar door het voor en na resultaat op de foto\'s niet goed te zien is (daarom ook niet bijgevoegd). Maar ik merk zeker dat het goed helpt! Mocht er een andere wond verschijnen waar ik dit ooit voor nodig zal hebben zal ik Vetericyn zeker weer gaan gebruiken en zal ik jullie ook een voor en na foto opsturen. Mijn IJslander had ook een lelijke ruwe plek op haar neus. Na een paar keer Vetericyn er op spuiten begonnen er al weer haartjes op te groeien en inmiddels is er niets meer van te zien :D Kort om echt een super product! Groetjes, Marthe

5 sterren op basis van 6 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas, wij zijn gestopt!! Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen