Vetericyn All animal Oogzorg (Eye wash)

€13,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Binnenkort weer in ons assortiment! Plaats alvast uw reservering!

Vetericyn® Oogzorg is een effectieve en innovatieve plaatselijke oplossing ter verzorging van de ogen. Te gebruiken om de ogen te reinigen en te kalmeren. Deze oplossing is vrij van steroïden en antibiotica, niet giftig en hoeft niet nagespoeld te worden. Vetericyn® Oogzorg is pH-neutraal, waardoor het niet prikt bij het aanbrengen.

Bekijk ook deze video!

Toepassingen: Voor de verzorging en hygiëne van geprikkelde ogen bij alle soorten dieren. Te gebruiken om slijmafscheiding en andere uitstoot weg te wassen. Vetericyn® Oogzorg ondersteund de conditie van het oog.

Gebruiksaanwijzingen: Veeg overtollige vloeistof dat zich in de hoeken van de ogen heeft verzameld weg. Spoel de ogen voorzichtig met Vetericyn®. Breng twee keer per dag aan, totdat het aangedane gebied hersteld is. Naspoelen is niet nodig. 

Waarschuwingen: Alleen voor uitwendig gebruik. Onderbreek het gebruik als de kwaal verergert en neem contact op met uw dierenarts. Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Veilig in het geval van oplikken door het dier. Niet geschikt om te injecteren. Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes. 

Bewaaradvies: Bewaar op kamertemperatuur en buiten direct zonlicht of warmte. NIET LATEN BEVRIEZEN, daardoor kan het product zijn werking verliezen. Na gebruik de verpakking verzegelen of afsluiten. 

Houdbaarheid: zie onderkant voor de houdbaarheidsdatum. 

Wegwerpen: Geen speciale wegwerpvereisten. Vetericyn® is milieuvriendelijk. 
Sya 16-11-2015 11:25

Super product! 1 van mn meiden liep al een weekje met een ontstoken oogje... niets werkte.. ook niet van de dierenarts...
Toch de vetericyn eye wash gekocht en met een paar uur was de bult al minder! Na ongeveer 3 dagen was ze er helemaal vanaf!

E. de Vries 10-07-2015 00:46

Jake was tijdens een brand in onze woning nog aanwezig en gelukkig heeft hij het er levend vanaf gebracht! Door de rookvorming heeft hij helaas een vervelende oogirritatie opgelopen. Verschillende producten geprobeerd maar niks sloeg aan. Tot ik een proefverpakking van Vetericyn thuisgestuurd kreeg! Jake zijn oog ging na een week weer openstaan en na 3 weken was zijn oog zichtbaar verbeterd. Ik kan jullie de producten van Vetericyn zeker aanraden!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas, wij zijn gestopt!! Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen