Vetericyn All Animal HydroGel

€14,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Binnen 1-2 dagen bij u in huis!

Eenvoudig te gebruiken plaatselijke spray voor het schoonmaken van kleine wonden en meer. De niet giftige oplossing in Vetericyn Wond- en Huidverzorging is vrij van steroïden en antibiotica, hoeft niet nagespoeld te worden en is gebaseerd op Microcyn Technologie. Een oxychlorine complex vergelijkbaar met hetgeen het immuunsysteem van het dier zelf produceert, waardoor Vetericyn het gezonde weefsel niet aantast. PH-neutraal, prikt niet tijdens het aanbrengen. 

Bekijk ook deze video!

Toepassingen: Voor het schoonmaken van kleine wonden, sneeën, ontvellingen, irritaties en schrammen. Maar ook bij huiduitslag, huidzweren, hot spots, postoperatieve gebieden, beschadigde tepels, ontstekingen en het schoonmaken van de navel. Dit product draagt bij aan het natuurlijke herstel van de huid en helpt schimmelvorming tegen te gaan. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen.

Hoe werkt Vetericyn?
Vetericyn kan gezien worden als een super-zoutoplossing met een ontsmettende werking. Het product maakt de beschadigde huid schoon zonder het gezonde weefsel aan te tasten. De bloedvaten gaan openstaan, waardoor er meer bloed, zuurstof en voedingsstoffen bij het aangedane gebied kunnen komen.

Dit versnelt het natuurlijke herstel van de huid met 60 tot 80%. Vetericyn belemmert bovendien de aanmaak van histamine, een stof die ontstekingen en jeuk veroorzaakt.

Gebruiksaanwijzing: Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied. Afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn royaal aan. Als verbandgaas vereist is, breng Vetericyn dan royaal op het verband aan. Tot drie keer per dag herhalen. Breng Vetericyn aan tijdens iedere verschoning als gebruik van verbandgaas noodzakelijk is. Naspoelen is niet nodig.

Waarschuwingen: 
- Alleen voor uitwendig gebruik. 
- Onderbreek het gebruik wanneer er irritatie optreedt en neem contact op met uw dierenarts. 
- Alleen voor gebruik op dieren. Niet voor gebruik op mensen. 
- Buiten het bereik van kinderen bewaren. 
- Veilig in het geval van oplikken door het dier. 
- Niet overschenken in kleinere verpakkingen. 
- Niet geschikt om te injecteren. 
- Raadpleeg altijd een dierenarts in het geval van systemische ziektes.

Ingrediënten: Geëlektrolyseerd water (H2O)(99.97%), Natriumchloride (NaCI), Natriumhypochloriet (NaOCI), & Waterstofhypochloriet (HOCI)

Wegwerpen: Geen speciale wegwerpvereisten. Vetericyn is niet schadelijk voor het milieu en is 100% biologisch afbreekbaar.

Vetericyn - Als dierenliefhebber altijd bij hand.
Aanbevolen door dierenartsen | Internationaal dierproduct van het jaar!

Zie de aanbeveling van Cesar Milan in deze video.
Zie de aanbeveling van Clinton Anderson in deze video.

Mariska 14-02-2016 15:47

Beste Meneer,Mevrouw,

Ik wilde even laten weten dat ik super tevreden ben over de Vetericyn hydrogel.

Mijn Fries heeft al jaren last van rasp aan de benen en ik ben nu 3 weken bezig met behandelen en het knapt zienderogen op !
Ik heb net weer besteld met de eye wash erbij.
Ik heb echt alles al geprobeerd en had me er bij neergelegddat niets hielp.
Dit ziet er in elk geval hoopvol uit.
Ik ga hiermee door en hou u als u het leuk vind op de hoogte.

Ik zal het zeker bij andere mensen aanbevelen !

Met vriendelijke groet,
Mariska van Teeckelenburgh en Wytske

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Gratis verzending bij bestelling boven €85,-! • Ma t/m Za open van 9:00-20:00, zondag's gesloten Verbergen