Verzenden, garantie & retourneren

Verzenden

Voor het afleveren van de door u bestelde producten op het door u aangegeven adres maken wij gebruik van de diensten van Post NL. Voor maar € 5,95 leveren zij alle paketten tot 10 kg binnen Nederland keurig af (gratis voor bestellingen boven de €85,-).

Voor bestellingen die door middel van brievenbuspost kunnen worden verzonden, brengen wij slechts € 3,50 in rekening. Voor pakketten zwaarder dan 10 kg geldt een ander tarief.

U ontvangt van ons altijd de track & tracecode van uw pakket, zodat u zelf ook kan volgen waar uw pakket zich bevindt.

Voor de levering van pakketten buiten Nederland gelden andere tarieven, welke worden getoond bij het invoeren van de bestelling. Voor landen in Europa - zone 1 zijn de verzendkosten vanaf 13,50, in zone 2 gelden er tarieven vanaf 18,50.

Garantie & retourneren

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om onze producten in goede staat te behouden. Als wij het product versturen komt het in andere handen terecht en is het mogelijk dat het product defect raakt. Mocht dit gebeuren dan zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. CleanPets garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen.

Als u een product bestelt in onze webshop, dan heeft u het recht om het product zonder enige verklaring binnen 14 dagen terug te sturen. Wij zullen dan het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Hierbij geldt wel dat retourneren altijd op eigen risico is. Hiervoor hebben wij een aantal voorwaarden opgestelt:

 • Een product retourneren kan slechts wanneer het product nog ongebruikt en onbeschadigd is.
 • De mogelijke verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 • Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen.
 • Gebruikte en/of geopende producten kunnen wij helaas niet terugnemen i.v.m. de hygiëne van het product.
 • Bij beschading en/of verdwijning van het artikel tijdens het retouneerproces bent u als afzender verantwoordelijk.
 • Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, heeft u geen recht op restitutie van de door u betaalde gelden.

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Het retourneren gaat als volgt:

 1. Neem contact met ons op.
  Op het moment dat u een product wilt retourneren of gebruik wilt maken van uw garantie, verzoeken wij om als eerste contact met ons op te nemen.
  Stuur ons een bericht via uw persoonlijke account op onze website of stuur e-mail naar [email protected]. Geef in uw bericht duidelijk aan of het gaat om een retour of dat u gebruik wilt maken van uw garantie, licht in uw bericht graag even toe waarom u dit wilt. Vermeld in dit bericht duidelijk uw ordernummer en het product waar het over gaat.
 2. Wacht op onze reactie.
  U zult binnen 1 werkdag een e-mail van ons ontvangen met verdere instructies. Op deze wijze kunnen wij uw retourzending efficiënt en snel verwerken.
 3. Stuur het product terug.
  Belangrijk! vergeet nooit uw ordernummer van uw bestelling mee te sturen, deze kunt u heel eenvoudig terug vinden in uw bevestigingsmail van uw order of in uw account op onze website.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas, wij zijn gestopt!! Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen