Nieuw team!

Beste klanten, relaties en vrienden van CleanPets,

Zoals jullie mogelijk hebben gezien of gehoord, hebben wij eerder besloten om te stoppen met CleanPets. Alle reacties die daarop volgenden waren hartverwarmend. Velen van jullie hebben ons duidelijk gemaakt dat CleanPets niet mag stoppen. Daarom hebben wij een oplossing gezocht en met trots kunnen wij aangeven dat wij deze ook daadwerkelijk gevonden hebben.

Wij hebben een team gevonden die met veel plezier en enthousiasme de dagelijkse leiding over CleanPets van ons zal gaan overnemen. Met hen hebben wij veel vertrouwen in de toekomst en zodoende hopen wij jullie met CleanPets nog lang van dienst te kunnen zijn.

De komende dagen zullen alle producten die jullie bij ons gewend zijn te kunnen kopen, weer langzaam terug te vinden zijn in de shop. Oftewel nog heel eventjes geduld!!!

Zo verandert er voor jullie niets, althans bijna niks… Want: omdat successen gevierd moeten worden, zal de maand augustus dan ook een CleanPets feestmaand worden! Hou onze Facebook pagina dan ook goed in de gaten!

Met enthousiaste groeten,

Het (nieuwe) team van CleanPets

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Gratis verzending bij bestelling boven €85,-! • Ma t/m Za open van 9:00-20:00, zondag's gesloten Verbergen