ACTIE!!

Beste klanten, relaties en vrienden van Cleanpets,

De afgelopen periode is er keihard gewerkt om het nieuwe team klaar te stomen. Ook moest de voorraad weer flink worden aangevuld. Dit alles ging niet altijd zonder slag of stoot en het heeft helaas langer moeten duren dan de planning was.

Gelukkig zijn we zo ver. De voorraad is zo goed als mogelijk weer bijgevuld en daar wordt nog verder aan gewerkt. Mocht U producten niet kunnen vinden op de website, maar die toch graag bestellen bij ons, neem dan gerust contact op met ons via vragen@cleanpets.nl of via onze facebook pagina.

Uiteraard willen wij dit moment niet stilletjes voorbij laten gaan. Dus hebben wij voor U een mooie actie. De gehele maand September krijgt U 10% korting op de totale bestelling*.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie, voert u bij het uitchecken de volgende code in:

 

Nieuw-Team

 

Wij hopen U goed van dienst te kunnen zijn.

 

Met enthousiaste groeten,

Het nieuwe team van CleanPets

 

*Niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of lopende acties.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Gratis verzending bij bestelling boven €85,-! • Ma t/m Za open van 9:00-20:00, zondag's gesloten Verbergen