Ceva Santé Animale


Ceva Santé Animale is één van de snelst groeiende Top 10 veterinaire farmaceutische bedrijven ter wereld met een visie die verder reikt dan gezondheid en welzijn van dieren alleen.

De expertise van Ceva Santé Animale richt zich op farmacie en biologie. Op deze vakgebieden hebben zij toegewijde teams die zich erop toeleggen om aan de specifieke vraag van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en pluimvee te voldoen. Zij streven continu naar het vinden van betere oplossingen voor bestaande en opkomende ziektes, om alzo de diergezondheid én de productiviteit te verbeteren.

Maar hun zorg strekt verder dan alleen het welzijn van dieren! Tegenwoordig is maar liefst 75% van alle opkomende besmettelijke menselijke ziektes van dierlijke origine. Ceva is daarom ook betrokken bij de strijd tegen verspreiding van besmettelijke ziektes die kunnen worden overgebracht van vogels en wilde of gedomesticeerde dieren naar mensen. Denk hierbij aan ziektes die bekend staan als zoönoses, zoals onder meer vogelgriep, brucellose en Q-koorts.

Ceva ondersteunt en draagt zichtbaar bij aan diverse sociale en welzijnsprogramma’s over de hele wereld. Het werk varieert van onderzoek, ontwikkeling, productie en levering van diergeneeskundige producten aan de armste veehouders ter wereld - zoals in ons SOS-programma (Stamp Out Sleeping sickness) in Oeganda-, tot het leveren van DAP-hondenbanden (met Dog Appeasing Pheromone) aan Engeland’s grootste liefdadigheidsinstelling voor hondenwelzijn, om asielhonden minder gestrest door het leven te laten gaan.

Inmiddels heeft Ceva Santé Animale vestigingen in 43 landen en zijn ze actief in meer dan 110 landen. Ceva telt 13 onderzoekscentra, 21 fabrieken en meer dan 3.500 medewerkers wereldwijd. Met producten als de Feliway, Adaptil en Confidence EQ hebben ze een belangrijke positie in de markt in handen.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas, wij zijn gestopt!! Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen